Knutselen

Wanneer kinderen zich goed voelen tijdens het creëren, helpt knutselen het zelfvertrouwen te vergroten. En kinderen die voelen dat ze kunnen experimenteren en fouten kunnen maken, voelen zich vrij om nieuwe manieren van denken te bedenken, die tot ver buiten de knutselruimte reikt.

In deze video bouwen onze kinderen een tabernakel, precies als die van de Israelieten in de woestijn. Er zijn hele mooie lessen die wij hieruit kunnen leren. Wil jij ook zo een mooie tabernakel maken?

Wij willen altijd cadeautjes, maar probeer dit jaar het anders te doen. Denk niet aan wat jij zou willen, maar wat jij aan anderen kan geven om ze blij te maken. In deze video hebben de kinderen kerstkaarten met een mooie boodschap gemaakt. 

Downloads

Klik op je keuze template werkstuk om te downloaden

We zouden heel graag willen zien hoe jij jouw werkstuk hebt gemaakt. Stuur ons een email met een foto of video van jou, samen met je werkstuk naar info@eennieuwestart.org

Een nieuwe start
Voor Kinderen

Is een kanaal die christelijk educatieve programma’s presenteert, waarin onze kinderen leren goede karakters bouwen, kennis opdoen, vaardigheden aanleren om nuttig te zijn en Jezus leren kennen als hun beste Vriend!